Грааль ринку Форекс — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Грааль ринку Форекс

Валюта
391
Кожен, хто знайомий з ринком Форекс знає, що торговельна система (ТС) – один із стовпів для системного отримання прибутку. Торгова система – це набір правил, на підставі яких трейдер приймає рішення про укладення угоди. Правил багато, а підходів до прогнозування поведінки ціни всього декілька.
Фундаментальний аналіз (ФА). ТС побудовані пріоритетно на ФА використовують в якості сигналів новини. Це можуть бути як дані економічних індикаторів країни, висловлювання вагомих чиновників, чутки, так і безліч інших інформаційних подій. Більше підійде до тих, хто звик мислити масштабно і розглядає ситуацію стратегічно. Приклад, яким міг би скористатися кожен з нас і заробити, якби займався торгівлею. Новина, що США планують завдати удару по Сирії, – це подія призведе до збільшення ризику в нафтовидобувному регіоні і напруженості в світі. Ви купили б захисні активи, такі як долар США, швейцарський франк, японську ієну, золото, нафту і продали б євро.
Технічний аналіз (ТА). ТС побудовані пріоритетно на ТА в главу кута ставлять рух ціни. Ціна – результат всіх даних, подій і настроїв і треба аналізувати лише цінові моделі на графіках. Сам ТА має безліч відгалужень. Для прогнозування руху ціни з використанням ТА необхідні спеціальні знання.
Автоматичні системи торгівлі, роботи (АСТ). АСТ набирають свою популярність з двох причин : 1. Наші комп’ютери стали потужнішими, інтернет – швидше. Технічний прогрес дозволяє перекласти значну частину роботи на машину. 2 . АСТ позбавлені суб’єктивізму і емоцій, – основних труднощів. Стати успішним трейдером проблемно, якщо ви їх не контролюєте.
АСТ здатні не тільки відслідковувати виникнення на графіках ключових моделей та стану індикаторів, але і набагато швидше людини реагуватиме на новину, що виходить. Приклад. Очікується вихід важливих даних, які можуть стати причиною сильних змін ціни, Nonfarm Payrolls (кількість нових робочих місць, створених в несільськогосподарських галузях економіки за місяць у США), існує очікування ринку: «150 000 місць». Ви вказуєте параметри по яких, якщо значення буде істотно краще (більше 175 000 місць) робот купить долар США, якщо істотно гірше (менше 130 тисяч місць) продасть, в інших випадках – угод не укладе. При виході новини, АСТ сама знайде в новинній рядку відповідного повідомлення та залежно від даних відреагує. Кожен з цих підходів приносить сотням тисяч трейдерів щоденні прибутку. Але як би багато трейдер не заробляв, він хоче більшого і саме тому продовжує невпинно вдосконалювати свою торговельну систему, шукати свій Грааль.
При написанні статті використані матеріали сайту компанії Admiral Markets
За матеріалами:
Адмірал маркетс
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас