Apple виклала iOS 7 для вільного скачування — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple виклала iOS 7 для вільного скачування

Технології&Авто
1059
Компанія Apple почала поширення фінальної версії операційної системи iOS 7 для мобільних пристроїв. Про те, що завантаження оновлення буде доступне 18 вересня, повідомляв гендиректор Apple Тім Кук.
Ключовою зміною нової ОС є повністю перероблений дизайн. Головний дизайнер Apple Джонатан Айв прийняв рішення відмовитися від скевоморфізма (принцип дизайну, при якому одному об’єкту надається зовнішній вигляд іншого об’єкту) на користь більш популярного “плоского” дизайну”. Це була перша радикальна зміна зовнішнього вигляду системи з моменту її появи в 2007 році (тоді вона називалася iPhone OS).
Одним з функціональних нововведень є “Пункт управління” (Control Center), за допомогою якого можна отримувати доступ до швидких налаштувань. “Пункт управління” викликається жестом знизу вгору. Викликавши його, користувач може змінювати такі параметри, як авіарежим, налаштування зв’язку, автоповорот екрану, яскравість, і так само перемикати треки в музичному плеєрі і викликати програми з меню швидкого доступу.
Поліпшення в новій версії отримав і віртуальний помічник Siri. Помічник, що вийшов зі статусу Beta, отримав поліпшену інтеграцію з системними функціями, Twitter, Wikipedia і пошуковою системою Bing від Microsoft.
Нова версія ОС підтримує також фірмову технологію Apple AirDrop, призначену для передачі даних між пристроями по Wi-Fi.
Встановити iOS 7 на свої пристрої зможуть користувачі iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 5C, iPod Touch (5-го покоління), iPad 2, The New iPad (3, 4) і iPad Mini.
За матеріалами:
ІТАР-ТАСС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас