Форматування Ради: ПР дала офіційний старт майбутній трансформації — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Форматування Ради: ПР дала офіційний старт майбутній трансформації

Казна та Політика
992
Партія регіонів зареєструвала законопроект про зміну кількості депутатів, необхідних для створення депутатських груп. Автором законопроекту № 3258 «Про внесення змін до Регламенту Верховної Ради України (щодо кількісного складу депутатської групи)» є нардеп від Партії регіонів, голова регламентного комітету Володимир Макеєнко.
У той же час, текст законопроекту на офіційному сайті Верховної Ради поки відсутній.
Раніше з’явилася інформація, що депутати від більшості планують скоротити мінімальну кількість депутатів, необхідну для створення депутатських груп на правах фракцій, до 15 осіб.
Також повідомлялося, що у Верховній Раді запущений процес щодо створення нової депутатської фракції «За Юлю», основу якої складуть «тушки» і позафракційні депутати.
У свою чергу, лідер фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк вважає, що «формування депутатських груп з 12-15 депутатів переслідує тільки одну мету – мати підконтрольних депутатів, яким будуть щомісяця платити гроші за те, що вони будуть голосувати так, як їм скаже Партія регіонів. Ми за ці зміни до регламенту голосувати не будемо».
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас