Нова жертва Москви: РФ обмежила ввезення молочної продукції з Литви — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нова жертва Москви: РФ обмежила ввезення молочної продукції з Литви

Світ
606
Глава Росспоживнагляду Геннадій Онищенко заявив, що обмежувальні заходи пов’язані з якістю продукції. Росспоживнагляд вводить обмеження на ввезення до Росії молочної продукції ряду литовських виробників. Про це заявив керівник Росспоживнагляду, головний державний санітарний лікар Росії Геннадій Онищенко.
Глава Росспоживнагляду повідомив, що перевірки, які були проведені, дають підстави для того, щоб приступити до обмежувальних заходів доступу на російський ринок для окремих виробників з Литви. Список підприємств поки не повідомляється.
Напередодні Онищенко повідомив, що відомство посилює контроль на внутрішньому ринку за якістю та безпекою молочної продукції з Литви. Це пов’язано з якістю продуктів.
За даними Національного союзу виробників молока, Литва не є ключовим гравцем на російському молочному ринку, її частка становить менше 1%.
17 серпня Россільгоспнагляд ввів обмеження щодо ввезення молочної продукції чотирьох литовських виробників. У сирі і молоці литовського виробництва був виявлений антибіотик тетрациклін.
За матеріалами:
ІТАР-ТАСС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас