Компанію Danone звинуватили в масовій дачі хабарів - вона підкуповувала медперсонал в лікарнях Китаю — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Компанію Danone звинуватили в масовій дачі хабарів - вона підкуповувала медперсонал в лікарнях Китаю

Світ
716
Відома французька компанія – виробник молочних і інших продуктів харчування Danone – веде розслідування у зв’язку із звинуваченнями в тому, що її підрозділ Dumex підкупляв медперсонал в лікарнях північного міста Тяньцзінь, для того щоб співробітники просували продукцію компанії.
Представники Dumex заявили, що були “вкрай шоковані”, що їм пред’явлені подібні звинуваченнями. “Dumex Baby Food Co суворо дотримується законів і правил, встановлені урядом КНР”, – підкреслив у своїй заяві прес-секретар компанії.
Останні звинувачення, пред’явлені Danone, проходять в рамках боротьби з корупцією на ринку охорони здоров’я, оборот на якому оцінюється в $ 350 млрд.
Деякі розслідування ведуться відносно іноземних компаній, включаючи британського фармацевтичного гіганта GlaxoSmithKline, який підозрюється у використанні різних стимуляторів для збільшення обсягів продажів.
Згідно з повідомленням Центрального телеканалу Китаю “дочку” компанії Danone звинувачують у “спонсорських виплатах”, що перевищують 10 тис. юанів ($ 1,632) персоналу лікарень. Danone знизила ціни на 20% на продукцію з дитячої молочної суміші, після того як головне китайське відомство з планування звинуватило компанію в фіксації цін.
За матеріалами:
Вєсті Економіка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас