Ноу-хау: правляча партія Туреччини створить команду провладних онлайн-активістів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ноу-хау: правляча партія Туреччини створить команду провладних онлайн-активістів

Світ
188
Правляча партія Туреччини оголосила про створення команди добровольців, які стануть представниками партії в соціальних мережах. Про це 17 вересня повідомила The Wall Street Journal.
В обов’язки членів команди входитиме просування партійної позиції в Facebook і Twitter, а також моніторинг політичних дискусій, які проходять в інтернеті. «Ми прагнемо до розвитку позитивної політичної дискусії, мови якої ми і вчимо своїх волонтерів. Коли представники опозиції будуть поширювати в інтернеті неправдиву інформацію про правлячу партію, ми буде поправляти їх», – наводить слова одного з організаторів кампанії The Wall Street Journal.
Всього в команду провладних онлайн-активістів планується набрати шість тисяч чоловіка, кожен з яких перед початком роботи пройде серію спеціальних тренінгів в Анкарі. Імена учасників програми не розкриваються.
Соціальні мережі стали одним з основних способів організації масових акцій протесту, що тривають в Туреччині з червня 2013 року. Спочатку приводом для вуличних демонстрацій стали плани стамбульської мерії провести реконструкцію міського парку Гезі, однак маніфестації швидко набули антиурядового характеру. Значна частина протестних дій координується їх учасниками через соціальну мережу Facebook і сервіс мікроблогів Twitter.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас