Нова точка кипіння: "Свобода" збирається блокувати Раду через приватизацію ГТС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нова точка кипіння: "Свобода" збирається блокувати Раду через приватизацію ГТС

Енергетика
1132
Парламентська фракція ВО “Свобода” може заблокувати роботу ВР в тому випадку, якщо парламент 19 вересня розглядатиме законопроект № 2937 про дозвіл на приватизацію української газотранспортної системи. Про це на засіданні погоджувальної ради сказав голова фракції “Свобода” Олег Тягнибок.
“Я відразу хочу попередити: якщо не буде знятий цей законопроект, ми залишаємо за собою право апелювати до українського суспільства вийти під стіни Верховної Ради і заблокувати роботу парламенту, і не дати можливість приймати цей антинародний закон, який приведе до краху української економіки”, – сказав він.
Він зазначив, що цей законопроект ще не розглядався в профільному комітеті, і висновок юридичного управління парламенту по ньому також негативний. У зв’язку з цим політик вважає неприпустимим розгляд цього законопроекту.
Разом з тим голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов заявив, що законопроект № 2937 потрапив до проекту порядку денного у зв’язку з тим, що він пов’язаний з виконанням вимог України перед Європейським Союзом.
Тягнибок назвав заяву Єфремова нісенітницею. Нагадаємо, в травні 2013 року Партія ВО «Свобода» заявила, що будь-яким способом не допустить ухвалення законопроекту про приватизацію вітчизняної газотранспортної системи.
За матеріалами:
lb.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас