Жорстокий штурм у Вашингтоні: убитих вже 12, а 2 нападників втекли — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Жорстокий штурм у Вашингтоні: убитих вже 12, а 2 нападників втекли

Світ
2324
В результаті нападу на будівлю штабу служби забезпечення ВМС США в Адміралтействі у Вашингтоні в понеділок , 16 вересня, загинули 12 людей , у тому числі один з нападників . Про це повідомляє агентство Reuters.
Як розповіла голова поліції Вашингтона Кеті Леніер , мотиви нападників встановлюються. Поліція продовжує пошуки ще двох підозрюваних у нападі. Це білий чоловік в уніформі кольору хакі і чорношкірий в одязі військового стилю і брудно- зеленого кольору. Їх особи поки не встановлені , є вони військовослужбовцями , невідомо.
За даними американських ЗМІ , убитий стрілок – 50- річний співробітник ВМС , якого нещодавно « перевели на іншу роботу або звільнили». У поліції не підтвердили , але і не спростували ці дані. Розслідування інциденту взяли під контроль співробітники ФБР.
Раніше повідомлялося щонайменше про п’ять поранених. За уточненими даними , серед них двоє поліцейських , один з них госпіталізований , його стан стабілізувався . У Медичний центр Вашингтона доставлені три людини з вогнепальними пораненнями , вони знаходяться в критичному стані.
Президент США Барак Обама назвав подію у Вашингтоні « неймовірною жорстокістю » , яку військовослужбовцям важко було очікувати у себе вдома.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас