Промінвестбанк відкрив нове приміщення Сєверодонецької філії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Промінвестбанк відкрив нове приміщення Сєверодонецької філії

Кредит&Депозит
324
Урочисте відкриття новозбудованого приміщення філії “Відділення Промінвестбанку в м. Сєверодонецьк” (Луганська обл.) відбулося 27 березня 2003 року.
Сучасна триповерхова новобудова розташована у центральній частині міста (за адресою: м. Сєверодонецьк, пр-т Гвардійський, 28), де зосереджені офіси багатьох потужних підприємств. Таким чином вигідне розташування філії банку дозволить його клієнтам значно швидше і зручніше скористатися широким спектром пропонованих послуг. Біля нового приміщення філії для клієнтів банку також передбачена автомобільна парковка.
Філія “Відділення Промінвестбанку в м. Сєверодонецьк” здійснює повний спектр послуг для юридичних і фізичних осіб – розрахунково-касове обслуговування, кредитні операції, операції з цінними паперами, реалізацію зарплатних проектів, випуск та обслуговування платіжних карток, виплату пенсій, грошові перекази, операції з дорогоцінними металами, обслуговування депозитних і поточних рахунків тощо.
Довідки за телефонами у м. Сєверодонецьку: (06452) 5-46-02; 5-46-03.
Акціонерний комерційний промислово-інвестиційний банк (Промінвестбанк) створено у 1992 р. За підсумками 2002 року власний капітал Промінвестбанку становить 828,3 млн. грн., кредитний портфель – 4,4 млрд. грн., прибуток – 78,3 млн. грн.; до державного бюджету перераховано різних податків у розмірі 126,8 млн. грн., що становить 15,1% від загальної суми, сплаченої банківською системою.
За матеріалами:
Промінвестбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас