Грецькі чиновники можуть втратити "комп'ютерні премії" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Грецькі чиновники можуть втратити "комп'ютерні премії"

Світ
967
Уряд Греції став більш суворо ставитися до державних витрат під тиском кредиторів, головними з яких є Євросоюз і Міжнародний валютний фонд, повідомляє Le Figaro. За даними газети, влада країни вирішила звернути увагу на “комп’ютерні премії”, якими користувалися всі державні чиновники останні років 20.
Зазначимо, що для збереження зору чиновникам країни надається щоденно 20-хвилинна пауза, яка перетворювалася за підсумками року в повноцінні 6 днів додаткової відпустки. Міністр адміністративної реформи Кіріакос Міцотакіс визнав це “надмірністю”. Видання передає, що в планах міністра також скасування премій за присутність на роботі та виплати незаміжнім жінкам пенсій за їх померлих батьків.
Нагадаємо, Греція знаходиться в рецесії вже шостий рік поспіль. Згідно з озвученими до кризи на Кіпрі прогнозами цього року грецькі власті чекають спад ВВП країни на 4,5%. В цілому, за період 2008-2013 роки обсяг економіки Греції скоротився майже на 25%. Рівень безробіття в країні перевищує 26%. Це найвищий показник серед 17 країн єврозони.
Крім вищесказаного звернемо увагу на стан економіки ЄС. Так, у серпні поточного року ЗМІ повідомляли, що в другому кварталі поточного року економіка ЄС повернулася до зростання після самої тривалої рецесії з моменту утворення валютного блоку 14 років тому.
За матеріалами:
bfm.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас