Ощадбанк випустив 200 000 пластикових карт МПС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ощадбанк випустив 200 000 пластикових карт МПС

Фінтех і Картки
205
Як заявив заступник директора департаменту платіжних систем Ощадбанку Анатолій Чабан, найбільший в Україні державний банк емітував 200-тисячну міжнародну платіжну картку.
Цього рубежу, за його словами, банк досяг завдяки цілеспрямованій роботі з популяризації безготівкових розрахунків, впровадження сучасних карткових продуктів і розвитку мережі обслуговування пластикових карт. «Розширення карткового бізнесу, - підкреслив він, - є одним з головних пріоритетів у діяльності Ощадного банку України. Бізнес цей став реальністю, яку не може ігнорувати жодна з банківських установ, якщо вона прагне продовжити свою присутність на ринку».
Лідерами за кількістю випущених і розповсюджених серед клієнтів банку карт міжнародних платіжних систем залишаються Луганське, Запорізьке, Дніпропетровське, Донецьке, Харківське обласні управління Ощадбанку. Майже 90 % емітованих банком карток МПС припадає на карткові продукти платіжної системи MasterCard.
На сьогодні для обслуговування міжнародних пластикових платіжних карток Ощадбанк має 75 банкоматів, 1014 POS-терміналів і 817 імпринтерів. До кінця року банк планує істотно розширити їх мережу по всій Україні. Ми маємо також намір, сказав на закінчення Анатолій Чабан, запропонувати своїм корпоративним клієнтам ряд нових зарплатних проектів з використанням карткових продуктів.
За матеріалами:
Ощадбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас