Крюківський вагонзавод в цьому році знизить виробництво вантажних вагонів у 2 рази — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Крюківський вагонзавод в цьому році знизить виробництво вантажних вагонів у 2 рази

Казна та Політика
458
Крюківський вагонобудівний завод (КВБЗ, Полтавська обл.) за підсумками 2013 планує знизити виробництво вантажних вагонів майже в два рази – до 6 тис. шт., повідомив журналістам голова правління підприємства Євген Хворост.
За його словами, таке зниження обумовлене падінням попиту на цей вид продукції. “Виробники наситили ринок вантажними вагонами. Але ми розраховуємо на поліпшення ситуації в наступному році, тому що українські залізниці планують закуповувати 50 тис. вантажних вагонів. Думаю, що нам теж дістанеться”, – сказав він.
Крюківський вагонобудівний завод у січні-липні 2013 року знизив випуск вантажних вагонів на 32% порівняно з аналогічним періодом 2012 року – до 4,5 тис. од.
КВБЗ в 2012 році збільшив випуск вантажних вагонів на 2,4% порівняно з 2011 роком – до 11,005 тис. од., пасажирських – в 2,5 рази, до 69 од.
КВБЗ є єдиним в СНД підприємством, що має налагоджене і діюче виробництво двох видів вагонів – пасажирських і вантажних. В цілому випускає вантажні (вагони-платформи, цистерни, вагони бункерного типу, піввагони) і пасажирські вагони, запасні частини і візки для вантажних вагонів, колісні пари, вагони метро та ескалатори і запчастини до них, контейнери, дорожню техніку.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас