Nemiroff: заарештовано 136 рахунків в 24 банках — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Nemiroff: заарештовано 136 рахунків в 24 банках

Особисті фінанси
2859
Станом на 21 серпня 2013 всі 136 рахунків, відкритих екс-менеджментом ДП «УВК «Nemiroff» – сім’єю Глусь – в 24 фінансових установах, заарештовані.
Рахунки арештовані в рамках виконавчого провадження, відкритого Немирівським районним управлінням юстиції з метою стягнути з компанії більше 19 млн. дол.
Відкриття рахунків не було погоджено з власником – компанією Nemiroff Holdings Limited, яка 10 липня 2013 виграла ключове слухання у Вищому господарському суді України. Суд поставив крапку в конфлікті і остаточно усунув представників родини Глусь від управління українською дочірньою структурою холдингу.
«Нагадаємо, що немирівський державний реєстратор А. Лахнік, який більше року сприяє незаконному контролю над підприємством з боку екс-менеджменту, знаходиться під слідством», – пише видання.
Представники сім’ї Глусь активно дестабілізують ситуацію в компанії. На даний момент їх дії призвели до арешту рахунків одного зі світових лідерів з виробництва кришки Guala Closures Group. Також арештовано рахунки ще одного давнього партнера ДП УГК «Nemiroff» АТ «Ветропак Гостомельський склозавод». Випуск продукції на українських виробничих потужностях холдингу зупинений.
За матеріалами:
gazeta.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас