Фінляндія підтримує підписання угоди про Асоціацію Україна-ЄС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Фінляндія підтримує підписання угоди про Асоціацію Україна-ЄС

Казна та Політика
366
Фінляндія вважає Україну дуже важливим партнером для Європейського Союзу.
Про це в ексклюзивному коментарі для телеканалу БТБ заявив Оллі Кантанен, керівник відділу Міністерства закордонних справ Фінляндії з питань Східної Європи та Центральної Азії.
На його думку, угода про Асоціацію допоможе розвинути не тільки більш тісні політичні, а й економічні відносини між Україною та ЄС.
«Фінляндія вважає Україну дуже важливим партнером для Європейського Союзу», – сказав Оллі Кантанен. Він підкреслив, що сьогодні двосторонні відносини між Фінляндією та Україною дуже хороші. Угода про Асоціацію, на думку дипломата, має ключове значення для розвитку відносин між Києвом та ЄС, а також сприятиме зближенню України та Євросоюзу.
Кантанен підкреслив, що зближення України і ЄС сприятиме поглибленню не тільки політичних зв’язків, а й економічних. «Угода про Асоціацію відкриє нові можливості як для підприємств, так і для пересічних людей. Для України, її уряду і громадян угоду про Асоціацію і зближення з ЄС – потужні інструменти для майбутніх реформ, які країна колись відкладала, але зараз хоче реалізувати в інтересах своїх громадян», – заявив фінський дипломат.
Кантанен запевнив, що Фінляндія підтримує амбіції України щодо зближення з ЄС, вітає проведення Україною реформ, пов’язаних з підписанням угоди про Асоціацію, і готова підтримати підписання цього документа.
За матеріалами:
Экономические Известия
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас