Перед вихідними всі дороги до Києва перекриють - нардеп "Батьківщини" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Перед вихідними всі дороги до Києва перекриють - нардеп "Батьківщини"

Казна та Політика
4263
Увечері 17-го травня напередодні проведення київської акції опозиції “Вставай, Україно!”, Державтоінспекція планує перекрити всі дороги до столиці. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив народний депутат Арсен Аваков (“Батьківщина”).
“Надходить цікава інформація з областей. По напрямку до Києва всі дороги і республіканські траси з вечора 17 травня буде перекрито нарядами ДАІ. Кожна така “засада” буде реагувати на всі засоби пересування від маленького мікроавтобуса до туристичного великого автобуса”, – повідомив Аваков у соцмережі.
Також він зазначив, що у ДАІ буде працювати система розпізнавання та паролів.
“Щоб пропустити ПРавильних трудящих на Київ – мітингувати проти “оскаженілих фашистів” – і не пустити “баламутів”, які їдуть на акцію “Вставай, Україно!”, – написав депутат.
За словами Авакова, до Києва мають приїхати мітингувальники: з Полтавської області – 3 тис. осіб, з Сумської – 2,5 тис. осіб, з Харківської – 3,5 тис. осіб
“Працівники водоканалів, тепломереж, комунальних служб. Куди ж без вчителів”, – зазначив Аваков.
“Ось таке єднання трудящих. Влада, незважаючи на всю ліберальну розхитаність нашого соціального протесту – боїться! Прошу в цей топ факти і цифри. Будемо оголювати наміри”, – написав політик.
Раніше в організації “Наступ” заявили, що Партія регіонів готує силовий сценарій зриву фінальної опозиційної акції “Вставай, Україно!” у Києві. Активісти відзначають, що напередодні стало відомо про підготовку десяти автобусів з професійними пікетниками з Донецька.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас