Президенту УАСК АСКА присуджене звання лауреата програми «Людина року» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Президенту УАСК АСКА присуджене звання лауреата програми «Людина року»

374
Названі імена переможців сьомої загальнонаціональної програми “Людина року-2002”, організованої соціально-суспільним фондом “Дзвони майбутнього”. Урочиста церемонія нагородження відбулася 9 березня в Національному палаці “Україна”.
У номінації “Менеджер року” звання лауреата присуджене Президенту Української акціонерної страхової компанії “АСКА” Сосису Олександрові Йосиповичу. Вперше лауреатом програми “Людина року” визнаний страховик. На думку Олександра Йосиповича, це є не тільки визнанням його заслуг як керівника компанії, але і визнанням того, що страхова галузь динамічно розвивається і займає помітне місце в економічній системі країни. Програма “Людина року” розцінюється незалежними експертами як найбільш рейтингова й об'єктивна оцінка з існуючих державних і недержавних програм даної спрямованості.
Довідка:
Президент ЗАТ “УАСК АСКА” Сосис О. Й. є керівником компанії з дня її заснування в 1990р. у м. Донецьку. Олександр Йосипович є членом правління Ліги страхових організацій України (з 1993р.), членом наглядацької ради МТСБУ (з 1996р.), членом ради з питань спеціальних економічних зон і спеціального режиму інвестиційної діяльності в Донецькій області.
Відповідно до рейтингу найбільш успішних топ-менеджерів, проведеному “Інвестгазетою”, Президент ЗАТ “УАСК АСКА” Сосис О.Й. зайняв третє місце в рейтингу керівників страхових компаній, а також ввійшов у загальний список кращих топ-менеджерів України. Компанія “АСКА” і її керівництво займають ведучі позиції в щорічних рейтингах страхового ринку, що проводяться різними незалежними експертами в ЗМІ.
Компанія “АСКА” має ліцензії по 19 добровільним і 16 обов'язковим видах страхування. Статутний капітал УАСК “АСКА” складає 30 190,5 тис. грн. і є одним з найбільших для українських страхових компаній.
За матеріалами: АСКА
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас