Яким буде новий iPad: менші вага, товщина та батарея, більш тонкий екран — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Яким буде новий iPad: менші вага, товщина та батарея, більш тонкий екран

Фондовий ринок
906
Наступне покоління девайсів Apple iPad стане на 25% легшим і на 15% тоншим в порівнянні з попередньою, четвертою, моделлю, пише AppleInsider з посиланням на експерта KGI Securities Мін-Чі Ко, знаменитого безліччю точних прогнозів щодо гаджетів Apple. Вага девайса складе близько 500 г проти 650 г у минулого покоління.
На думку аналітика, більш тонкий корпус і менша вага iPad 5 виявляться основними новаціями, які збільшать попит на гаджет. Експерт вважає, що третє і четверте покоління “яблучного” планшета продавалися не так добре через те, що їх параметри і вага були більшими від габаритів iPad 2.
Відзначається, що зменшення товщини і ваги гаджетів – один з ключових напрямків роботи Apple при випуску нових поколінь. Так, товщина iPhone 5 була зменшена на 18% в порівнянні з iPhone 4S, при цьому новий смартфон став легшим на 20%.
Крім того, в новий iPad встановлять оновлений дисплей, який буде тоншим від екранів iPad 4 і споживатиме менше заряду. Нижче енергоспоживання дозволить зменшити кількість секцій батареї з трьох до двох і, таким чином, скоротити систему живлення на 25-30%.
За інформацією Мін-Чі Ко, корпорація випустить iPad 5 на ринок у серпні-вересні цього року.
Очікується, що дизайн iPad 5 буде схожий на iPad mini – товщина окантовки з лівого і з правого боку екрану буде меншою, ніж зверху і знизу. Про це говорять опубліковані нещодавно фотографії рамки на французькому мережевому ресурсі Nowhereelseе.
Яким буде новий iPad: менші вага, товщина та батарея, більш тонкий екран
Також джерела повідомляють, що новий iPad буде обладнаний процесором Apple A7X. Цей чип буде вироблятися Samsung з використанням 28-нм норми. У порівнянні з процесором у минулому поколінні, новий чип буде використовувати менше енергії і виявиться більш продуктивним.
Відзначається, що роздільна здатність камер залишиться колишньою. Головна камера буде також 5-мегапіксельною.
За матеріалами: rccnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас