Бездонна яма: Кабмін позичить у Світового банку ще 850 млн дол. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Бездонна яма: Кабмін позичить у Світового банку ще 850 млн дол.

Кредит&Депозит
1230
Кабінет міністрів України, відповідно до Програми активізації розвитку економіки на 2013-2014 роки, має намір до середини 2014 р. залучити фінансування Світового банку об’ємом до 850 млн дол.
Деталі програми наводяться в постанові Кабміну №187, опублікованій на сайті уряду.
Згідно з програмою, перший віце-прем’єр-міністр України і Міністерство економічного розвитку і торгівлі визначені відповідальними за відновлення діалогу зі Світовим банком щодо отримання системних позик для фінансування бюджету і проведення структурних реформ.
В рамках програми вони повинні протягом другого півріччя 2013 р. і першого півріччя 2014 р. завершити підготовку системних проектів Світового банку «Четвертий кредит на політику розвитку» та/або «Другий програмний кредит на реабілітацію фінансового сектора» за допомогою укладення однієї-двох міжнародних угод на суму до 850 млн дол.
Як повідомлялося раніше, у лютому поточного року рада Національного банку України ухвалила рішення рекомендувати Кабінету міністрів розробити стратегію структурного реформування економіки країни, в тому числі сприяти поновленню програми “стенд-бай” з Міжнародним валютним фондом і залученню коштів інших глобальних інститутів (Світовий банк, Євросоюз ).
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас