Прибуток Volkswagen досяг рекордної позначки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Прибуток Volkswagen досяг рекордної позначки

535
Минулий рік став найуспішнішим в історії автоконцерну Volkswagen, навіть незважаючи на кризу на європейському авторинку збуту – компанія отримала чистий прибуток у розмірі 22 млрд євро, повідомляє DW з посиланням на газету Frankfurter Allgemeine.
Перевагою автоконцерну стало те, що він діє в багатьох країнах – тільки від продажів автомобілів Volkswagen компанія виручила 11,5 млрд євро, а завдяки новій модульній платформі виробництво машин вже в 2013 році стане дешевше.
“У Volkswagen є можливість збільшити свій прибуток на 1-2 млрд євро в цьому році”, – заявив аналітик автомобільного ринку Bankhaus Metzler Юрген Піпер.
В цілому ж побити рекорд 2012 року буде нелегко, адже половина з 22 млрд євро прибутку компанії – це результат бухгалтерської переоцінки активів, отриманих при купівлі компанії Porsche.
Нагадаємо, що світові продажі автомобілів Volkswagen за три квартали 2012 року збільшилися на майже 11% у порівнянні з аналогічним періодом попереднього року і склали рекордні 4,21 млн автомобілів.
За матеріалами:
Deutsche Welle
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас