Азаров побажав Соркіну керувати НБУ "як Арбузов" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров побажав Соркіну керувати НБУ "як Арбузов"

821
Прем’єр-міністр Микола Азаров представив колективу Національного банку нового керівника Ігоря Соркіна. Голова уряду побажав керівнику НБУ в роботі на новій посаді продовжувати традиції, закладені попередником Сергієм Арбузовим.
“Коли Сергій Геннадійович /Арбузов. – Ред./ працював на посаді голови Національного банку, це був період плідної співпраці та взаємодії Національного банку та уряду. Всі ті складні завдання, які виникали, вирішувалися спільно і злагоджено. Я хотів би побажати Ігорю В’ячеславовичу, щоб такий стиль роботи, така взаємодія і розуміння загальнодержавних проблем і завдань збереглися”, – сказав Азаров.
Він закликав нового керівника Нацбанку активніше інформувати громадськість про важливі рішення, які ухвалюються в головній фінустанові країни.
“Я хочу побажати Вам, щоб Ваша робота на посаді голови НБУ об’єднувалася з добре продуманою інформаційною кампанією наших кроків і дій, щоб наші люди були впевнені в правильності і виваженості тієї політики, яка здійснюється Національним банком і урядом”, – сказав прем’єр-міністр.
Голова уряду відзначив, що добре організована інформаційна кампанія Нацбанку допоможе запобігти паніці серед населення, провокованій безвідповідальними політиками та експертами, яка послаблює національну валюту.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас