Відлуння скандалу: Gas Natural Fenosa поки не вирішила - чи будувати СПГ-термінал в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Відлуння скандалу: Gas Natural Fenosa поки не вирішила - чи будувати СПГ-термінал в Україні

Енергетика
904
Компанія Gas Natural Fenosa повідомила, що до цих пір не ухвалила рішень з питань участі в консорціумі з будівництва українського LNG-терміналу.
Про це повідомляє прес-служба Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами України.
“Компанія Gas Natural Fenosa повідомила про статус своєї співпраці з національним проектом LNG-термінал, зокрема про те, що компанія досі не ухвалила рішень “з питань участі в консорціумі з будівництва терміналу”, але підтвердила свою попередню участь у реалізації національного проекту LNG-термінал, зокрема, розробку підрозділом компанії Gas Natural Fenosa Engineering (Socoin) техніко-економічного обґрунтування”, – йдеться в повідомленні.
Нагадаємо, в четвер Держінвестпроект виявив бажання провести зустріч з іспанською компанією Gas Natural Fenosa щодо угоди про співпрацю щодо нацпроекту “LNG-термінал”.
26 листопада журналістами була поширена інформація, що представник Іспанії, який підписав документ щодо українського СПГ-терміналу, Джорді Сарда Бонвехі від імені Gas Natural SDG виявився особою, яка не належить до керівництва компанії.
“Було підписано декілька документів. Підписував представник іспанської компанії”, – сказав голова Міненерговугілля Юрій Бойко журналістам у середу в Києві.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас