Кабмін скоротив видатки на забезпечення чиновників авіатранспортом на ... 2 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін скоротив видатки на забезпечення чиновників авіатранспортом на ... 2 млн грн

Казна та Політика
318
Кабінет міністрів України своїм розпорядженням №918 перерозподілив бюджет Державного управління справами на 2012 рік і скоротив низку статей, у тому числі статтю забезпечення вищих посадових осіб держави авіаційним транспортом, на 1,9 млн грн.
Текст розпорядження опублікований на офіційному сайті уряду.
Як сказано в розпорядженні, зменшення фінансування також торкнеться статей обслуговування та організаційного, інформаційно-аналітичного, матеріально-технічного забезпечення діяльності Президента України та Адміністрації Президента України – на 512 тис. грн; підготовки кадрів та підвищення кваліфікації працівників – на 232,6 тис. грн; будівництва, капітального ремонту та реконструкції об’єктів – на 800 тис. грн.
Разом з тим, збільшення витрат передбачено за статтею збереження природно-заповідного фонду в національних природних парках – на 2,1 млн грн, у тому числі на оплату комунальних послуг та енергоносіїв – на 1,1 млн грн. Крім того, збільшено видатки за статтею надання медичних послуг медичними установами – на 1,345 млн грн, в тому числі на оплату комунальних послуг – на 757,3 тис. грн.
Міністерству фінансів після погодження з Державним управлінням справами наказано перерозподілити видатки державного бюджету і внести в бюджетний розпис відповідні зміни.
Як повідомлялося, Кабінет міністрів України скоротив фінансування видатків Служби безпеки України за програмою перебування співробітників СБУ за кордоном на 530 тис. грн і підготовки кадрів у вищих навчальних закладах III і IV рівнів акредитації – на 12,930 млн грн.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас