Будівництво нових споруд на базі олімпійської підготовки в Кончі-Заспі обійдеться в 410 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Будівництво нових споруд на базі олімпійської підготовки в Кончі-Заспі обійдеться в 410 млн грн

Казна та Політика
217
Будівництво нових спортивних споруд на базі олімпійської підготовки в Кончі-Заспі під Києвом обійдеться в 410 млн грн, повідомив голова Державної служби молоді та спорту України Равіль Сафіуллін.
“У першу чергу, там необхідний плавальний басейн, легкоатлетичний стадіон і багатофункціональна споруда, де були б зали для боротьби, гімнастики, боксу, штанги і так далі”, – сказав він журналістам у Києві в п’ятницю.
Р. Сафіуллін нагадав, що напередодні Олімпійських ігор 2012 року, що проводилися в Лондоні, на базі відбулося засідання комітету з підготовки України до проведення Олімпійських і Паралімпійських ігор, чемпіонатів світу та Європи під керівництвом прем’єр-міністра Миколи Азарова.
“Будівництво цих споруд було оцінено приблизно в 410 млн грн, що знайшло повне схвалення у Миколи Азарова та членів оргкомітету”, – зазначив він.
Р.Сафіуллін наголосив, що територія бази площею 7 га є недостатньою для реалізації зазначених планів.
“Тому було ухвалено рішення звернутися до міської влади про виділення близько 5 га землі праворуч від в’їзду на базу”, – повідомив він.
Він поінформував, що в кінці жовтня – на початку листопада його відомство нарешті отримало акт на землю площею 22 га в с.Гореничі. Також Держслужбі вдалося повернути через прокуратуру 11 га землі на території льодового стадіону, який займав площу близько 17 га в районі Виставкового центру.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас