Після переобрання Обама готується збільшити податки для американців на $1,6 трлн. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Після переобрання Обама готується збільшити податки для американців на $1,6 трлн.

Казна та Політика
534
Новообраний президент США Барак Обама змушений посилити риторику перед стартом двопартійних переговорів з питання “фіскального обриву”.
Тепер він планує домагатися підвищення в наступні 10 років податкових надходжень до бюджету на додаткові $1,6 трлн. Це значно більше від рівня, якого Обама дотримувався в минулому році ($800 млрд), і набагато більше від цифр, на які погодяться республіканці.
Таку позицію президент висловив на зустрічі з лідерами профспілок та іншими ліберальними активістами, що відбулася напередодні. Він також запевнив учасників заходу, що буде домагатися збільшення податків для багатих американців.
До п’ятниці президенту доведеться також зустрітися з абсолютно іншою лобістською групою: представниками бізнес-кіл, які традиційно підтримують республіканців.
Якщо демократам, що контролюють сенат, і республіканцям, за якими Палата представників, не вдасться домовитися щодо параметрів бюджету, то з січня 2013 р. в силу вступить секвестр бюджету і держвидатки будуть автоматично значно скорочені.
За матеріалами:
Вєсті Економіка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас