Азаров засмучений тим, що Тимошенко і Луценко не беруть участі у виборах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров засмучений тим, що Тимошенко і Луценко не беруть участі у виборах

173
Азаров висловив засмучення тим, що Тимошенко і Луценко не беруть участі у політичній боротьбі на цих виборах, і висловив упевненість у тому, що «якби вони не сиділи, вони безперешкодно в них взяли б участь». На думку прем’єра, опозиція і без них «зашкалює».
Виборчий процес в Україні не страждає від дефіциту опозиційних лідерів, зазначив прем’єр-міністр України Микола Азаров напередодні виборів.
«Ця політична кампанія не відчуває дефіциту в опозиційних лідерах, в опозиційній діяльності. Я б навіть сказав, її з лишком вистачає. Я за сильну опозицію, але у нас вона вже зашкалює», – сказав він в ході зустрічі з міжнародними спостерігачами та представниками диппредставництв в п’ятницю в Києві.
Відповідаючи на запитання одного з учасників про те, наскільки великий вплив на виборчий процес того факту, що екс-прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко і екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко не беруть участі у виборах, прем’єр зазначив: «Якби у нас був дефіцит в опозиційних лідерах, то це мало б більший вплив, але у нас Україна не страждає таким дефіцитом».
«Якби вони (Тимошенко і Луценко) брали участь, вони б так само поводились і так само діяли, не знаю, на скільки відсотків все змінилося б, але я думаю, що для нас змінилося б на краще», – додав він.
Азаров висловив засмучення тим, що Тимошенко і Луценко не беруть участі у політичній боротьбі на цих виборах, оскільки, згідно із законодавством, вони не мають на це права, і висловив упевненість у тому, що «якби вони не сиділи, вони безперешкодно в них взяли б участь».
За матеріалами:
Дзеркало Тижня
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас