Мільярдер хоче отримати контроль над запасами українського газу обсягом 50 млрд куб. м — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мільярдер хоче отримати контроль над запасами українського газу обсягом 50 млрд куб. м

Енергетика
1662
Компанія «Смарт Енерджі», що розвиває енергетичний напрямок інвестиційної групи «Смарт-Холдинг», планує до 2014 р. оформити контроль над родовищами із загальними запасами газу обсягом 50 млрд куб. м.
Про це повідомила прес-служба «Смарт-Холдингу» з посиланням на слова генерального директора компанії «Смарт Енерджі» Олексія Тимофєєва.
Згідно з повідомленням, в 2013 році ресурсна база в 50 млрд куб. м буде сформована, структурована, впроваджена загальна звітність.
Водночас О.Тимофєєв зазначив, що в даний час не може розкривати подробиці переговорів про купівлю нафтогазових активів через підписання угод про нерозголошення інформації.
У березні 2011 року «Смарт-холдинг» через компанію Energees Management завершив операцію з придбання контрольного пакету акцій британської нафтогазової компанії Regal Petroleum.
Довідка. «Смарт Енерджі» – керуюча компанія у складі групи «Смарт-Холдинг», що відповідає за розвиток проектів у сфері видобутку вуглеводнів та альтернативної енергетики.
«Смарт-Холдинг» – одна з найбільших інвестиційних груп України з фокусом на ключові галузі економіки, включаючи гірничо-металургійний і нафтогазовий комплекси, суднобудування, нерухомість і сільське господарство. Компанія бере участь у проектах в ролі стратегічного або портфельного інвестора. Інвестиційна діяльність «Смарт-Холдингу» реалізується також в країнах СНД і Східної Європи.
Основним бенефіціаром “Смарт-холдингу» є Вадим Новинський.
Regal Petroleum працює в Україні з 1999 року. Компанія володіє в Україні заводом з переробки власного газу і конденсату потужністю 700 тис. куб. м газу і 200 куб. м конденсату на добу, а також трубопроводом довжиною 13,2 км, що з’єднує підприємство із системою магістральних газопроводів.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас