Авіапарк Януковича застрахували за 9 мільйонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Авіапарк Януковича застрахували за 9 мільйонів

Казна та Політика
402
Державне авіаційне підприємство «Україна» Державного управління справами 17 жовтня за результатами тендеру уклало угоду з ТДВ «СК «Проксіма» на страхування цивільної авіації до кінця 2013 року вартістю 9 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».
Застраховано вісім літаків та три вертольоти, задіяні в перевезені керівників держави. Найдорожчим є літак А319-115CJ, застрахований на 408 млн грн. Для цього судна на період дії договору про проведення періодичного технічного обслуговування компанією «Airbus Corporate Jet Centre» (Франція) також передбачено страхування відповідальності власника з лімітом не менше, ніж $250 млн, включаючи військові ризики та непередбачені ризики, страхування включає також AVN52E.
Кожен член екіпажу всіх повітряних суден застрахований на 100 тис грн. Також передбачені виплати за шкоду, заподіяну здоров’ю пасажирів, третім особам, за затримку перевезень та шкоду багажу.
В цю страхову угоду не включено вертольоти «Агуста» та літаки, які авіапідприємство ДУС орендує у приватних фірм для перевезення президента Віктора Януковича.
За матеріалами:
Наші гроші
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас