РФ зняла заборону на постачання молочної продукції одного з українських підприємств — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

РФ зняла заборону на постачання молочної продукції одного з українських підприємств

Аграрний ринок
230
Россільгоспнагляд скасував введені раніше обмеження на постачання в Росію молочної продукції українського підприємства “Дубномолоко”.
Рішення про зняття заборони прийнято з урахуванням гарантій від національної ветеринарної служби України, йдеться в повідомленні Россільгоспнагляду.
Як повідомлялося, постачання в РФ молочної продукції “Дубномолоко” були обмежені з 15 жовтня у зв’язку з тим, що в партії сиру, випущеного на цьому підприємстві, були виявлені бактерії групи кишкової палички.
Раніше Россільгоспнагляд також ввів обмеження на постачання в РФ продукції восьми українських виробників через виявлені порушення. Обмеження діють з 4 жовтня стосовно ТОВ “Моліс”, ТДВ “Глобинський маслозавод” (займаються виробництвом сирів, сухого молока і масла вершкового), ПАТ “Бель Шостка Україна” (виробництво сирів), ДП “М’ясокомбінат Зоря”, ТОВ “Компанія “Зевс ЛТД” (виробництво яловичини і свинини), ТОВ “Данон Дніпро”, ЗАТ “Лакталіс Миколаїв” (виробництво молочної продукції), ПАТАПК-ІНВЕСТ” (забій свиней, оброблення, зберігання, виробництво готової м’ясної продукції).
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас