Кияни витратили $6 млн на елітну нерухомість минулого місяця — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кияни витратили $6 млн на елітну нерухомість минулого місяця

Нерухомість
744
У серпні 2012 року обсяг капіталовкладень в елітну нерухомість столиці (вартістю від 300 тис. дол) склав 5 млн. 957 тис. дол, що нижче від результатів липня на 2,8%. За підсумками серпня частка елітного сегмента в загальній кількості угод склала 3,3%, а у сукупному обсязі капіталізації коштів, вкладених в нерухомість протягом місяця, елітні об'єкти зайняли частку 14,1%, повідомили "Делу" в аналітичному центрі агентства нерухомості Park Lane.
Найдорожчим об'єктом, реалізованим в серпні, стали багатокімнатні апартаменти на просп. Героїв Сталінграду, 4, площею понад 300 кв.м, вартість яких склала 950 тис. дол. У квартирі проведений якісний авторський ремонт, в оздобленні використані натуральні природні матеріали - дерево, камінь, приміщення оснащене сучасною технікою і системою безпеки, також у вартість входить власне парко-місце.
У серпні 100% продажів в елітному сегменті зайняли квартири. Серед адрес-фаворитів серпня були присутні як звичні висотки Оболоні (просп. Героїв Сталінграду, Оболонська набережна) і Печерська (вул. Старонаводницька, Щорса, бул. Лесі Українки), так і квартири в будинках старого фонду (вул. Городецького, Гончара, Андріївський узвіз) в співвідношенні 50/50.
"Тенденція повернення інтересу до будинків довоєнної забудови в історичному центрі столиці, яку ми відзначали в липні, продовжує розвиватися, і сьогодні попит на такі об'єкти досяг уже 50% всього ринку елітної нерухомості", - підкреслила Галина Мельникова, генеральний директор АН Park Lane.
"На цю осінь ми покладаємо дуже позитивні прогнози. Підставою для цього можна вважати як традиційне очікуване осіннє пожвавлення ринку, так і кількість телефонних дзвінків і звернень клієнтів в компанію, які вже зараз на 24% перевищують показники аналогічного періоду минулого місяця. Відповідно, вже зараз можна говорити про те, що вересень в елітному сегменті буде успішнішим від серпня", - резюмує Мельникова.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас