Міноборони отримало 100 млн грн для ліквідації заборгованостей із зарплати — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Міноборони отримало 100 млн грн для ліквідації заборгованостей із зарплати

Казна та Політика
256
Кабінет Міністрів виділив 100 млн гривень Міністерству оборони на ліквідацію заборгованості із зарплати на підприємствах військово-промислового комплексу.
Про це йдеться в повідомленні прес-служби Кабміну.
"Кошти будуть витрачені на виплату заборгованості підприємствам військово-промислового комплексу зарплати, зокрема, і на погашення заборгованості перед працівниками "Суднобудівного заводу імені 61 комунара" в Миколаєві", - йдеться в повідомленні.
Відповідне рішення було ухвалено 3 вересня.
Згідно з повідомленням, Кабмін виділив вказану суму, перерозподіливши кошти державного бюджету.
Як повідомляло агентство, прем'єр-міністр Микола Азаров заявив, що має намір особисто контролювати процес погашення заборгованості із заробітної плати співробітникам підприємств державного концерну "Укроборонпром".
Раніше Азаров, поспілкувавшись на мітингу з працівниками державного підприємства "Суднобудівний завод ім. 61 комунара", які вимагали погашення заборгованості із зарплати, обіцяв вирішити їх проблему.
За словами мітингувальників, заборгованість із зарплати в липні становила близько 30 млн гривень. 6 квітня 2011 року Кабінет Міністрів включив цей завод до складу державного концерну "Укроборонпром", який був створений Кабміном 29 грудня 2010 р. з 7 підприємств військово-оборонного комплексу.
3 вересня Кабмін направив 80 млн гривень на формування статутного капіталу державного концерну "Укроборонпром".
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас