Порошенко не відкидає можливості перегляду макропоказників бюджета-2012 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Порошенко не відкидає можливості перегляду макропоказників бюджета-2012

Казна та Політика
626
Міністр економічного розвитку і торгівлі Петро Порошенко не відкидає можливості перегляду макропоказників за підсумками 9 місяців 2012 року.
Про це він заявив сьогодні журналістам. "Я не відкидаю, що за підсумками 9 місяців ми ухвалимо відповідне рішення (про перегляд макропоказників на другу половину 2012 року - УНІАН)", - зазначив П.Порошенко.
"Зазвичай проводиться перегляд показників за підсумками 9 місяців... Ми проаналізуємо, наскільки побоювання, пов'язані з поганими погодними умовами липня, будуть скориговані на поліпшення погодних умов у серпні... Наскільки кризові явища знайшли відображення в обсягах та цінах продукції, і після цього вже приймемо відповідне рішення", - зазначив він.
За його словами, до прикладу, в сільському господарстві фізичні обсяги продукції скорочуються. Але за рахунок зростання цін ситуація трохи поліпшується.
Держбюджет 2012 розрахований виходячи з урядового прогнозу зростання ВВП за підсумками 2012 року на рівні 3,9%, прогнозу номінального ВВП - 1,5 трлн грн, інфляції - на рівні 7,9%, курсу гривні - 8 грн за один долар.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас