ПАТ «Internet Global Technology» прибдало корпоративні права ТОВ «IT Outsourcing» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПАТ «Internet Global Technology» прибдало корпоративні права ТОВ «IT Outsourcing»

499
Ринок інформаційних технологій в Україні розвивається швидкими темпами, й інвестування в IT-компанії стає все більш прибутковим бізнесом. Один з визнаних лідерів у сфері IT та розробки програмного забезпечення — «Internet Global Technology» - використовує інвестування в перспективні компанії як спосіб посилити свої позиції на ринку.
«Internet Global Technology» є першою українською публічною IT-компанією, що надає інформацію про свою фінансову діяльність. Нещодавно представники «Internet Global Technology» повідомили про придбання корпоративних прав іншої молодої та перспективної компанії – ТОВ «IT Outsourcing», що вже зарекомендувала себе в СНД як лідер у сфері консалтингу та аутсорсингу в мережі Інтернет.
За словами президента «Internet Global Technology» Олександра Волкова, придбання прав такої компанії – прибуткова інвестиція в ринок інформаційних технологій, яка матиме позитивний вплив на обидві сторони угоди, а також на ринку ІТ в цілому. Керівник вважає, що покупка корпоративних прав перспективної компанії матиме позитивний вплив на ріст акцій «Internet Global Technology» на українській фондовій біржі. А що стосується «IT Outsourcing», то компанія отримає додатковий імпульс для розвитку та досягненню ще більших вершин.
Розрахунки президента підтверджують і аналітики «Internet Global Technology». Згідно з їх прогнозами, вже зовсім скоро можна буде спостерігати ще більший ріст вартості цінних паперів компанії. На сьогоднішній день вони стали прибутковою інвестицією та користуються популярністю серед інвесторів.
Для світового ринку інформаційних технологій придбання корпоративних прав ІТ-компаній - поширена практика, оскільки фінансування інноваційних проектів вважається вигідним та престижним. Для українського ІТ-ринку такі угоди означають можливість наблизитися до світових стандартів, збільшити потік капіталу та збільшити кількість робочих місць.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас