Податкова обіцяє не більше 8 тис. перевірок бізнесу до кінця 2012 року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Податкова обіцяє не більше 8 тис. перевірок бізнесу до кінця 2012 року

Казна та Політика
375
Державна податкова служба (ДПС) України має намір провести не більше 8 тис. документальних перевірок бізнесу до кінця 2012 року.
Згідно з повідомленням прес-служби відомства у вівторок, кількість планових документальних перевірок юридичних осіб протягом третього кварталу 2012 року завдяки вдосконаленню процедури планування та відбору до перевірки винятково ризикових платників податків зменшилася на 15%, а всього за цей період податкова служба планує перевірити 1,7 тис. суб'єктів господарювання. У першому кварталі поточного року було проведено 2,1 тис. перевірок, а в другому - 2 тис.
"В цілому за рік передбачається не більше 8 тис. документальних перевірок. За останні три роки загальний обсяг таких контрольних заходів скоротився втричі", - повідомила прес-служба ДПС.
У податковому відомстві також нагадали, що до кінця 2012 року діє мораторій на фактичні перевірки підприємств малого та середнього бізнесу "Цей час відведено як "адаптивний період" для втілення нових правил спрощеного оподаткування та інших законодавчих змін", - зазначають у ДПС.
Разом з тим, податківці закликають підприємців, які при перевірці зіткнулися з неправомірними, на їхню думку, діями, повідомити про це вищому керівництву ДПС за допомогою гарячої лінії "Пульс податкової": (044) 284-00-07
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас