Розпочато прийом замовлень на новий Lexus ES — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Розпочато прийом замовлень на новий Lexus ES

310
З 4 липня 2012 року розпочато прийом замовлень на новий Lexus ES шостого покоління в офіційній дилерській мережі Lexus в Україні. ES представляє нове обличчя Lexus, відмінною рисою якого є фірмова виразна решітка радіатора, вже знайома за новими моделями. Сучасний дизайн, інноваційні технології та покращена керованість виводить ES на новий рівень якості в преміум-сегменті.
У дизайні кузова нового ES поєднуються динаміка і шляхетність, характерні для седана представницького класу. Колісна база нового ES збільшилася на 45 мм, при цьому загальна довжина автомобіля збільшилася на 25 мм. Нова конструкція передніх сидінь в просторому салоні дозволила значно збільшити простір для розміщення пасажирів заднього ряду сидінь.
Новий ES 250 з 2,5-літровим бензиновим двигуном можна замовити в двох комплектаціях: Business за ціною 56 080 доларів США* і Executive за ціною 71 700 доларів США*. Двигун ES 250 поєднує в собі виняткову плавність роботи з високою продуктивністю. Оснащений системою інтелектуального регулювання фаз газорозподілу Dual VVT-i, цей легкий і компактний двигун розвиває потужність 184 к.с., приводячи в рух передні колеса, працюючи в парі з 6-ступеневою автоматичною трансмісією. При цьому витрати пального в комбінованому циклі становлять 7,9 л на 100 км.
Новий ES 350 можна замовити в комплектації Luxury за ціною 79 440 доларів США*. Бензиновий двигун V6 об'ємом 3,5 літра розвиває крутний момент 346 Нм і потужність 277 к.с. Цей силовий агрегат і 6-ступенева автоматична трансмісія AI-Shift, здатна адаптувати перемикання передач залежно від стилю водіння і дорожніх умов, забезпечують відмінну динаміку і точне керування автомобілем.
Сучасний інтер'єр нового ES створює відчуття відкритого і водночас захищеного простору. Увага до деталей – відмінна риса цього розкішного седана. Біле підсвічування приладів Optitron, м'яке просторове освітлення салону, аналоговий годинник Lexus, розташований на передній панелі, і чудові вставки з натурального дерева в оздобленні елементів салону доповнюють відчуття розкоші.
Новий седан ES вкомплектовано аудіосистемою Mark Levinson з DVD-програвачем і 15 динаміками, 8-дюймовим багатофункціональним LCD-монітором з системою дистанційного керування Remote Touch другого покоління, навігацією з жорстким диском, камерою заднього огляду і системою допомоги при паркуванні з графічними підказками, трьохзонною системою клімат-контролю з інноваційною технологією іонізації «nanoe», яка зволожує шкіру і освіжає повітря в салоні. Для максимально комфортного і впевненого водіння ES обладнано системами моніторингу «сліпих» зон, попередження про з'їзд зі смуги руху та системою автоматичного включення дальнього світла. Поєднання сучасних систем, високого рівня безпеки і виключно якісних матеріалів обробки салону робить новий ES дійсно розкішним бізнес-седаном.
За додатковою інформацією звертайтеся, будь ласка, до салонів офіційних дилерів Lexus в Україні.
*Оплата у гривнях за курсом НБУ + 1 % на день виставлення рахунка.
За матеріалами:
Тойота-Україна (Lexus)
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас