Integrites виступає радником корейського експортно-кредитного агентства K-Sure — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Integrites виступає радником корейського експортно-кредитного агентства K-Sure

212
14 серпня 2012 року. Міжнародна юридична фірма Integrites виступає юридичним радником корейського експортно-кредитного агентства K-Sure з питань вирішення крупного комерційного спору на території України.
Зокрема, МЮФ Integrites представляє інтереси K-Sure в питанні судового вирішення спору між Провідною корейською багатопрофільною корпорацією – LG International та українським виробником полімерних труб – компанією "Укрполімерконструкція".
В рамках реалізації даного проекту, юристи МЮФ Integrites працюють в двох юрисдикціях: в корейській (у зв’язку з тим, що право вимоги в даному спорі перейшло від компанії LG International до компанії K-Sure на підставі договору про страхування експортних ризиків та здійснення виплати страхового відшкодування страхувальникові); і в українській юрисдикції (на підставі переходу права вимоги і ненадійності арбітражного застереження у первісному договорі, а також, у зв’язку із забезпеченням виконання зобов'язань компанії "Укрполімерконструкція" на території України).
Юридичне супроводження компанії K-Sure здійснюється під керівництвом Керуючого партнера МЮФ Integrites Вячеслава Корчева, за участю команди юристів, у складі Радника практики вирішення спорів Юлії Репіної, Керівника департаменту медіації і реструктуризації Дениса Копія, а також Олексія Комінарця, Артура Третьякова та Уляни Катаєвої.
K-Sure – Корейська корпорація з торгового страхування,яка була заснована керівництвом Південної Кореї у 1992 році з метою управління програмами страхування експорту та імпорту, а також сприянню розвитку міжнародної торгівлі.
Integrites – міжнародна юридична фірма, з офісами в Алмати, Києві, Лондоні і Москві. Фірма спеціалізується на транснаціональних проектах із торгового фінансування, вирішенні спорів, корпоративному праві, ринках капіталу і міжнародних фінансах у нафтогазовій, агропромисловій, фінансовій, енергетичній, авіаційній, IT та інших сферах. Integrites є фіналістом юридичної премії British Legal Awards 2010 (Британська Юридична Премія) у категорії European Legal Team of the Year (Європейська Юридична Команда Року).
Анастасія Максимчук
Менеджер зі зв'язків з громадськістю
anastasiya.maksimchuk@integrites.com
Тел.: +38 (044) 391 38 53
Факс: +38 (044) 391 38 54
За матеріалами:
Integrites
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас