Rozetka.UA заявляє, що виплатила заборгованості по податках — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Rozetka.UA заявляє, що виплатила заборгованості по податках

Казна та Політика
668
Інтернет-магазин Rozetka.UA заявляє, що виплатив заборгованість по податках, повідомив власник Владислав Чечоткін.
"На сьогоднішній день сума податкових претензій вже погашена, в цілому вона становить близько 5 мільйонів гривень, - сказав він.
Чечоткін зазначив, що Rozetka.UA виплатить Податкової штраф на суму близько мільйона гривень. Власник пообіцяв, що інтернет-магазин не буде підвищувати ціни на свою продукцію через виплати заборгованості.
Він також додав, що на даний момент діяльність інтернет-магазину повністю відновлена.
Як повідомлялося, 9 квітня співробітники Податкової провели обшук в офісі хостингу компанії Imena.UA / Mirohost у зв'язку з перевіркою діяльності Rozetka.UA в рамках розслідування кримінальної справи проти керівника товариства з обмеженою відповідальністю "РОЗЕТКА.УА" про ухилення від сплати податку на суму понад 7 млн гривень.
У результаті роботу інтернет-магазину було заблоковано. 19 квітня він відновив свою роботу, але в обмеженому режимі. 20 квітня Податкова заявила про готовність керівництва Rozetka.UA відшкодувати державі збитки, завдані несплатою податків, а також про можливе звільнення керівництва інтернет-магазину від кримінальної відповідальності у разі такого кроку.
У травні Rozetka.UA оскаржила в судовому порядку звинувачення Податкової в ухиленні від сплати податків на суму понад 7 мільйонів гривень.
19 липня Державна податкова адміністрація в Києві повідомила про виплату інтернет-магазином Rozetka.UA 1,5 мільйона гривень.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас