Integrites виступила юридичним радником Піреус Банку в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Integrites виступила юридичним радником Піреус Банку в Україні

227
07 серпня 2012 року. Міжнародна юридична фірма Integrites виступила юридичним радником Піреус Банку в Україні з питань вирішення спорів.
МЮФ Integrites виступила юридичним радником Піреус Банку в Україні з питань, пов’язаних з вирішенням спорів. Реалізація проекту здійснювалась робочою групою МЮФ Integrites, включаючи старших юристів – Валентину Пилипенко та Ольгу Кукурузу. Робочу групу очолювала Юлія Репіна – радник практики вирішення спорів, загальне керівництво даним проектом здійснював Керуючий партнер МЮФ Integrites В’ячеслав Корчев.
Піреус Банк в Україні є частиною міжнародної банківської групи Piraeus Bank Group, яка на сьогоднішній день займає лідируючі позиції серед банківських установ Південної та Східної Європи. Piraeus Bank заснований в 1916 році і на сьогоднішній день здійснює свою діяльність в Греції, Україні, Румунії, Болгарії, Єгипті, Албанії, Сербії, на Кіпрі, а також у світових фінансових центрах – Нью-Йорку та Лондоні. В Україні Піреус Банк почав свою діяльність в 2007 році після придбання Міжнародного Комерційного Банку(МКБ).
Integrites – міжнародна юридична фірма, з офісами в Алмати, Києві, Лондоні і Москві. Фірма спеціалізується на транснаціональних проектах із торгового фінансування, вирішенні спорів, корпоративному праві, ринках капіталу і міжнародних фінансах у нафтогазовій, агропромисловій, фінансовій, енергетичній, авіаційній, IT та інших сферах. Integrites є фіналістом юридичної премії British Legal Awards 2010 (Британська Юридична Премія) у категорії European Legal Team of the Year (Європейська Юридична Команда Року).
Анастасія Максимчук
Менеджер зі зв'язків з громадськістю
anastasiya.maksimchuk@integrites.com
Тел.: +38 (044) 391 38 53
Факс: +38 (044) 391 38 54
За матеріалами:
Integrites
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас