All.Biz відкрив офіс в США і планує вихід на ринки Південно-Східної Азії і Західної Європи - "Forbes Україна" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

All.Biz відкрив офіс в США і планує вихід на ринки Південно-Східної Азії і Західної Європи - "Forbes Україна"

302
Міжнародний холдинг All Biz планує вихід на ринки Південно-Східної Азії і Західної Європи. Про це пише видання "Forbes України" у своєму свіжому серпневому номері в статті "Світовий посередник".
"У липні All.Biz відкрив офіс в США. У найближчих планах - В'єтнам, Малайзія, Філіппіни, Індонезія, додаткові офіси в Індії та Китаї. Очікується, що заключним етапом всесвітньої експансії холдингу має стати вихід до країн Західної Європи", - йдеться в статті.
"All.Biz - це торгова площадка для бізнесу, на якій можна придбати 15 млн. товарів. Кожен день ресурс відвідують 700 000 користувачів з різних країн. Власний сайт не здатний забезпечити таку аудиторію малому і середньому бізнесу, тому багато фірм охоче платять за високе місце в пошуковій видачі на All.Biz", - відзначає автор статті.
Уже сьогодні річна аудиторія All.Biz (245 млн.) більше, ніж у соціальній мережі "Однокласники", пише видання. На сьогодні в 20-ти країнах світу працює 39 офісів компанії. "Будується структура, що легко аудується", - цитує журнал творця All.Biz Івана Закревського.
Сервіси, подібні All.Biz є практично в кожній країні. Деякі з них запускають свої клони в інших державах. "Унікальність проекту Закревського в тому, що All.Biz спочатку націлений на глобальний охоплення, але з урахуванням місцевої специфіки: ресурс підтримує 26 мов і працює з 67 національними ринками", - пише видання.
На all.biz розміщені сторінки більше 900 тис. компаній і 15 млн млн. товарів і послуг. Зареєструвати підприємство можна безкоштовно, платна підписка дає додаткові можливості просування. Річний реєстраційний Пакет (маркетингова програма) коштує від 2500 до 30000 гривень (без ПДВ). Чим дорожче Пакет, тим більше товарних пропозицій.
Закревський переконаний, що мовна проблема нікуди не дінеться і в майбутньому. "Всі кажуть, що знають англійську, але ніхто не може адекватно перекласти "правовінтова турбіна з лівобічним піддувом", - цитує Закревського "Forbes України".
За матеріалами:
all.biz
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас