Організатори Олімпіади-2012 назвали Львів регіоном Росії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Організатори Олімпіади-2012 назвали Львів регіоном Росії

1749
Штаб олімпійської делегації України направив офіційне звернення в Організаційний комітет ігор ХХХ Літньої Олімпіади з проханням терміново внести поправки в помилкові біографічні дані, опубліковані на офіційному інтернет-сайті Олімпійських ігор.
Зокрема, мова йде про інформацію щодо спортсменів російської команди, де допущені суттєві помилки, пов'язані з місцем їх народження в Україні, передає Інтерфакс-Україна.
Так, у багатьох спортсменів збірної Росії, що народилися в Україні, місцем народження вказана українська область, позначена як частина Росії. Наприклад, місцем народження волейболіста збірної Росії Тараса Хтея названа Львівська область Росії.
Штаб олімпійської делегації України буде відслідковувати розвиток подій з даного питання, і вживати відповідних заходів щодо внесення необхідних правок.
Раніше НОК Грузії вже висловив протест організаторам Олімпіади в Лондоні через те, що у відомостях двох спортсменів російської збірної на сайті Олімпійських ігор, Абхазія і Південна Осетія позначені як територія Росії.
74
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас