Київрада внесла зміни до міського бюджету — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київрада внесла зміни до міського бюджету

Казна та Політика
196
Київська міська рада внесла зміни до бюджету столиці на поточний рік з урахуванням субвенції з державного бюджету в розмірі 3,4 млрд. гривень.
За відповідне рішення сьогодні на сесії проголосували 88 з 113 зареєстрованих в залі депутатів, пише УНІАН.
Крім того, змінами до бюджету за рахунок перерозподілу коштів за загальним фондом збільшено видатки на міську цільову програму Здоров'я киян у сумі 16,4 млн грн на придбання інсулінів, витратних матеріалів для гемодіалізу та перинатального діалізу та на придбання паливно-мастильних матеріалів для швидкої та невідкладної медичної допомоги в сумі 5 млн. грн.
Ще 7,5 млн грн буде виділено Оболонській районній держадміністрації для придбання магнітно-резонансного томографа для центральної районної поліклініки. Ще 4,7 млн грн піде на проведення капітального ремонту закладів охорони здоров'я - 3,7 млн грн для Київської міської клінічної лікарні №15 Подільського району і 1 млн грн. - для Київської міської клінічної лікарні №1.
Також Київрада виділила 10 млн грн на виплати надбавок медичним працівникам Дарницького та Дніпровського районів, які є учасниками пілотного проекту з реформування системи охорони здоров'я.
Як повідомляв УНІАН, 11 липня заступник голови КМДА Руслан Крамаренко повідомив, що Київ отримав з державного бюджету на погашення заборгованості за тарифами перед енерго- та водопостачальником на 1 млрд грн більше, ніж очікував.
За словами Р.Крамаренка, місто отримало 3,4 млрд грн за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на погашення заборгованості з різниці в тарифах на теплову енергію, послуги з централізованого водопостачання та водовідведення.
Так, з цих коштів 1 057,8 млн грн отримає Головне управління комунального господарства для погашення різниці в тарифах на послуги водопостачання і водовідведення та 2 335,8 млн грн - Головне управління енергетики, енергоефективності та енергозбереження для погашення різниці в тарифах на послуги теплопостачання.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас