Найбільший агрохолдинг "МРІЯ" автоматизував систему бюджетного управління — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найбільший агрохолдинг "МРІЯ" автоматизував систему бюджетного управління

792
ГК ІНТАЛЄВ повідомляє про успішне завершення проекту з автоматизації бюджетного процесу в "МРІЯ Агрохолдинг", одному з найбільш ефективних виробників сільськогосподарської продукції в Україні та світі. Проект був виконаний в найкоротші терміни, зайнявши менше 3-х місяців.
Компанія "МРІЯ Агрохолдинг" провела моніторинг ринку консалтингових послуг і програм з автоматизації систем бюджетування, управлінського обліку та звітності. ТОП-менеджмент холдингу зупинив свій вибір на компанії ІНТАЛЄВ і програмно-методичному комплексі "ІНТАЛЄВ: Корпоративний менеджмент". Приймаючи рішення про співпрацю, керівництво агрохолдингу враховувало позитивну репутацію компанії ІНТАЛЄВ, багатий проектний досвід, готовність знаходити оптимальні шляхи вирішення задач клієнта.
У ході проекту були досягнуті наступні цілі:
- Автоматизовані форми для внесення бюджетів всіх підрозділів
- Реалізована можливість формування бюджетів руху грошових коштів на підставі бюджетів доходів і витрат
- Автоматичне формування підсумкових бюджетів БДВ, БРГК, Бюджет інвестицій
- Автоматизовані KPI основних напрямів діяльності
- Отримано можливість здійснювати бюджетний контроль і аналізувати план-фактні відхилення як по різних бюджетам, так і за KPI
- Всі налаштування здійснювалися спільно з співробітниками агрохолдингу, завдяки цьому компанія може самостійно розвивати систему, вносити зміни в модель бюджетування, відповідно до розвитку підприємства.
В результаті проекту компанія отримала сучасну систему бюджетування, що відповідає постійно зростаючим потребам підприємства.
Переглянути Відгук про виконаний проект можна на сайті http://www.intalev.ua/
Довідка про компанії
Група компаній "ІНТАЛЄВ" - міжнародна консалтингова компанія, що спеціалізується на впровадженні сучасних автоматизованих систем управління бізнесом: фінансове, стратегічне, процесне управління. Виконано більше 800 проектів.
"МРІЯ Агрохолдинг" - це вертикально-інтегрований агропромисловий холдинг з власними сільгоспугіддями площею 295 000 га, інфраструктурою і сучасним парком автотранспорту та сільгосптехніки. Компанія управляє всім виробничо-збутовим ланцюжком ведення сільського господарства - від виробництва насіння, планування та вирощування врожаїв до зберігання, транспортування та логістики. Продукція «Мрії» поставляється в більш ніж 70 країн світу, в тому числі і найбільшим харчовим компаніям Європи.
За матеріалами:
Инталев
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас