Іспанія виділить понад 1,3 млрд євро на боротьбу з безробіттям у 2012 році — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Іспанія виділить понад 1,3 млрд євро на боротьбу з безробіттям у 2012 році

Казна та Політика
123
Уряд Іспанії в п'ятницю ухвалив рішення виділити більше 1,3 млрд євро на боротьбу з безробіттям в 2012 році, повідомила журналістам перший віце-прем'єр іспанського уряду Сорайя Саєнс де Сантамарія.
"Згідно з ухваленим планом, до кінця поточного року 966 мільйонів євро будуть виділені на перепідготовку працівників, які втратили роботу, 318 мільйонів євро піде на створення нових робочих місць, в першу чергу, для молоді, і 34 мільйони євро будуть витрачені на підтримку малого бізнесу у сфері послуг", - заявила Сантамарія.
Безробіття вже багато років залишається головною соціально-економічною проблемою для іспанського суспільства. Особливо важко доводиться молоді: якщо в середньому безробітним в країні є кожен п'ятий, то серед іспанців у віці від 15 до 26 років роботу не може знайти кожен другий.
"Уряд буде ретельним чином стежити за тим, щоб виділені фінансові кошти були строго витрачені на зазначені цілі", - зазначила перший віце-прем'єр іспанського уряду.
За даними європейського статистичного агентства Eurostat, рівень безробіття в Іспанії в червні вже склав 24,6%, що є найвищим рівнем серед країн єврозони.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас