Integrites виступає юридичним радником компанії Michelin — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Integrites виступає юридичним радником компанії Michelin

175
09 липня 2012 року. Міжнародна юридична фірма Integrites здійснила юридичне консультування компанії Michelin, провідного світового виробника шин, в процесі успішного вирішення міжнародного спору.
В рамках реалізацій проекту, команда МЮФ Integrites надала клієнту юридичний супровід в частині виконання рішення російського суду на території іноземної держави. В результаті реалізованої робити, рішення Арбітражного суду міста Москви було визнано та успішно виконано на території Казахстану на користь компанії Michelin.
Супроводження проекту здійснювалось командою юристів під керівництвом Романа Кривошеєва та Курмангази Талжанова, Керуючих партнерів російського та казхстанськго офісів МЮФ Integrites.
Michelin – світовий лідер шинної індустрії – представлена в більш ніж 170 країнах світу. В компанії налічується 69 виробничих майданчиків, розташованих в 18 країнах світу на п’яти континентах. Michelin займається розробкою, виробництвом та реалізацією широкого спектру шинної продукції для усіх видів техніки – літаків, легкових та вантажних автомобілів, велосипедів, великогабаритної та сільськогосподарської техніки, мотоциклів, космічних човників.
Integrites – міжнародна юридична фірма, з офісами в Алмати, Києві, Лондоні і Москві. Фірма спеціалізується на транснаціональних проектах із торгового фінансування, вирішенні спорів, корпоративному праві, ринках капіталу і міжнародних фінансах у нафтогазовій, агропромисловій, фінансовій, енергетичній, авіаційній, IT та інших сферах. Integrites є фіналістом юридичної премії British Legal Awards 2010 (Британська Юридична Премія) у категорії European Legal Team of the Year (Європейська Юридична Команда Року).
Анастасія Максимчук
Менеджер зі зв'язків з громадськістю
anastasiya.maksimchuk@integrites.com
Тел.: +38 (044) 391 38 53
Факс: +38 (044) 391 38 54
За матеріалами:
Integrites
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас