Продажі пива на Євро-2012 встановили рекорд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Продажі пива на Євро-2012 встановили рекорд

700
Продажі пива на чемпіонаті Європи з футболу 2012 року зросли на 40%, в порівнянні з попередньою першістю 2008 року.
"Цей турнір був дуже успішним для Carlsberg. Ми впоралися з труднощами роботи в двох великих країнах, поставляючи рекордні обсяги пива на всі вісім стадіонів і у фан-зони, а нашим найскладнішим завданням була організація обслуговування і продажів під час фінального матчу більш ніж 1 млн кухлів пива в перерві між таймами на стадіоні, в фан-зонах та інших публічних зонах перегляду матчів", - повідомив старший менеджер проекту УЄФА Євро-2012 компанії.
Як повідомляється, під час футбольного чемпіонату в Україні Carlsberg поширила 300 тис. перук для вболівальників. Компанія реалізовувала низку соціальних активностей, спрямованих на підвищення культури споживання пива, як серед мешканців України, так і серед гостей чемпіонату.
Зокрема, в рамках цієї ініціативи були встановлені урни для збору пивних пластикових стаканів, які дозволили лише в Польщі утилізувати понад 20 тонн, що є новим рекордом.
Крім цього, під час проведення Євро-2012 компанія роздала фанатам понад 375 тис. браслетів з нагадуванням про необхідність відповідального вживання пива.
Нагадаємо, журнал Корреспондент раніше підбив підсумки Євро-2012. Так, зокрема, понад 1,4 млн глядачів - рекордна кількість для всіх європейських чемпіонатів - подивилися матчі Євро-2012 на стадіонах, і майже 3 млн вболівальників відвідали фан-зони у Києві, Харкові, Донецьку та Львові, що на 500 тис. осіб більше, ніж побувало в фан-зонах Польщі.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас