Обама обіцяв Греції підтримку в оздоровленні економіки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Обама обіцяв Греції підтримку в оздоровленні економіки

Казна та Політика
196
Президент США Барак Обама і прем'єр-міністр Греції Антоніс Самарас обговорили в понеділок по телефону перспективи економічного відновлення Греції, повідомило Афінське агентство новин.
"Обама запевнив прем'єр-міністра, що США підтримують зусилля країни щодо збереження членства в єврозоні, європейську перспективу країни та оздоровлення її економіки. Він також запевнив, що допоможе в цих зусиллях", - повідомило агентство.
Обама також привітав Самараса з призначенням на пост прем'єра минулого тижня і запитав про його здоров'я. Самарас в понеділок виписався з лікарні, де два дні тому йому була зроблена операція з приводу відшарування сітківки ока. Прем'єр почувається краще, але лікарі прописали йому постільний режим на найближчий тиждень.
Проблеми зі здоров'ям виникли і у Васіліса Рапаноса, якого планувалося призначити міністром фінансів в новому коаліційному уряді Греції. Рапанос, який був госпіталізований минулої п'ятниці зі скаргами на погане самопочуття, відмовився в понеділок від призначення, пославшись на слабке здоров'я. Таким чином, новий уряд Греції на саміті ЄС 28-29 червня не буде представлений ні прем'єром, ні головою Мінфіну. Замість голови уряду на саміт поїде президент країни Каролос Папульяс.
За матеріалами:
Банки.ру
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас