Facebook дозволить користувачам знаходити друзів поблизу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Facebook дозволить користувачам знаходити друзів поблизу

361
Соціальна мережа Facebook буде надавати користувачам можливість знайти друзів по соцмережі або інших, поки не знайомих користувачів, які знаходяться поблизу, за даними техноблога TechCrunch.
Згідно з інформацією блога, що посилається на інформацію від одного з розробників, нова функція Find Friends Nearby дозволяє власникові облікового запису в Facebook бачити, хто з його друзів і незнайомих користувачів знаходиться поблизу.
Нова функція соцмережі поки не була офіційно анонсована, однак, незважаючи на це, тестовий режим Find Friends Nearby вже доступний в мобільних додатках Facebook для iOS і Android, а також у веб-версії цих додатків.
"Для мене ідеальний сценарій використання Find Friends Nearby - це коли ви знаходитесь в безпосередній близькості від людей, з якими щойно познайомилися і з якими вам би не хотілося втрачати контакт. Можна використовувати і звичайний пошук Facebook за іменем або просто обмінятися візитними картками, але з Find Friends Nearby завести нове знайомство в такій ситуації набагато зручніше", - вважає один з розробників сервісу Раян Паттерсон.
За його словами, спочатку сервіс носив назву Friendshake, проте через деякий час розробники вирішили використовувати більш детальну назву.
Щоб побачити всіх зареєстрованих користувачів соцмережі поблизу, необхідно здійснити вхід в свій Facebook-акаунт, а також додатково авторизуватися на платформі Find Friends Nearby.
Між тим, на початку травня Facebook купила Glancee, розробника програми для iOS і Android з функціями, аналогічними Find Friends Nearby. Додаток Glancee дозволяв знайти людей поблизу, з якими у користувача є спільні знайомі або схожі інтереси. Для цих цілей додаток використовував інформацію з Facebook-аккаунта користувача і функцію визначення місця розташування, вбудовану в сучасні смартфони.
Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що Facebook заплатить користувачам $10 млн, щоб залагодити звинувачення в порушенні прав користувачів.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас