"Південному потоку" нададуть статус проекту національного значення в Сербії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Південному потоку" нададуть статус проекту національного значення в Сербії

Енергетика
174
Позавчора відбулася зустріч Голови Правління ВАТ "Газпром" Олексія Міллера і Генерального директора ДП "Сербіягаз" Душана Баятовіча, де мова йшла про надання "Південному потоку" статусу проекту національного значення в Сербії, повідомили УНН в прес-службі "Газпрому".
Також було відзначено підписання договору між спільною проектною компанією і консорціумом ДП "Сербіягаз" - ВАТ "Гіпроспецгаз" на розробку технічної документації, територіальне планування та виконання процедури оцінки впливу газопроводу на навколишнє середовище.
Олексій Міллер і Душан Баятовіч розглянули перспективи отримання "Південним потоком" в Сербії статусу проекту національного значення.
За підсумками зустрічі учасники позитивно оцінили перебіг спільної роботи щодо реалізації проекту "Південний потік" і підтвердили намір забезпечити всі необхідні умови для ухвалення інвестиційного рішення в листопаді 2012 року.
Довідка: у 2011 році "Газпром" поставив до Сербії 1,4 млрд куб. м природного газу.
Транспортуванням, розподілом і зберіганням природного газу на території Сербії займається державне підприємство "Сербіягаз".
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас