Меркель готова приїхати до Києва на фінал Євро, заявляють у збірній Німеччини — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Меркель готова приїхати до Києва на фінал Євро, заявляють у збірній Німеччини

1751
Федеральний канцлер Німеччини Ангела Меркель готова приїхати до Києва на фінал чемпіонату Європи з футболу 2012 року у разі, якщо німецька збірна буде там виступати. Про це заявив менеджер німецької збірної Олівер Біргоф, передає Deutsche Welle.
За його словами, Меркель розповіла про це, коли зайшла в роздягальню привітати німців з перемогою над збірною Греції в матчі за вихід в півфінал Євро-2012. "Вона привітала нас і, звичайно, сподівається, що ми і надалі будемо успішними, тому що тоді вона приїхала б і на фінал", - наводить його слова медіа.
Офіційно канцлер Меркель поки не визначилася щодо візиту до Києва, зазначає Deutsche Welle. Меркель не побувала на жодному з трьох матчів, які збірна Німеччина провела в українських містах - у Львові та Харкові. Таким чином федеральний уряд демонструє свою позицію щодо української влади та своє невдоволення поводженням з опозиційними політиками, зокрема з ув’язненою Юлією Тимошенко, пише медіа.
Меркель не зможе повболівати за свою команду в півфіналі Євро 28 червня, оскільки в цей час в Брюсселі проходитиме дводенний саміт ЄС, на якому вона буде присутня.
За матеріалами:
Deutsche Welle
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас