Apple відкрила доступ до App Store користувачам ще 32 країн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple відкрила доступ до App Store користувачам ще 32 країн

416
Компанія Apple надала доступ до свого онлайн-магазину додатків Apple App Store користувачам ще 32 країн, переважно, в Африці, Європі та Азіатсько-Тихоокеанському регіоні. Про це повідомляє видання 9to5Mac з посиланням на електронний лист Apple на адресу зареєстрованих розробників додатків для платформ iOS і Mac OS, пише Корреспондент.
Розширення доступу до App Store раніше на конференції Worldwide Developers Conference анонсував гендиректор Apple Тім Кук. Тепер скористатися офіційним онлайн-магазином додатків зможуть власники гаджетів Apple в 155 країнах світу.
Зокрема, доступ до App Store отримали користувачі в Киргизії, Україні, Таджикистані, Туркменістані та Монголії. Крім того, скористатися App Store зможуть користувачі в Албанії, Камбоджі, Намібії, Непалі, Зімбабве та інших країнах.
Магазин Apple App Store, який був запущений влітку 2008 року, є найбільшим сервісом свого роду. Це єдиний офіційний канал продажу програм для смартфонів iPhone, планшетних комп'ютерів iPad і мультимедійних плеєрів iPod touch. Apple передає 70% прибутку стороннім розробникам, що розмістили свої програми в App Store.
Кількість додатків в Apple App Store перевищує 650 тисяч, з яких понад 225 тисяч створено спеціально для планшетного комп'ютера iPad. Магазин налічує понад 400 мільйонів активних користувачів акаунтів.
З моменту запуску App Store користувачі скачали більше 30 мільярдів копій програм, а Apple передала стороннім розробникам близько 5 мільярдів доларів.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас