Вступив у силу наказ Мінфіну про порядок здійснення дострокового погашення ОВДП — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Вступив у силу наказ Мінфіну про порядок здійснення дострокового погашення ОВДП

Фондовий ринок
380
Наказ Міністерства фінансів від 27 березня 2012 року № 408, яким затверджено порядок здійснення дострокового погашення середньострокових державних облігацій з достроковим погашенням, номінованих в іноземній валюті вступив в силу 18 червня. Про це повідомляє прес-служба Мінфіну.
Згідно з документом, "для здійснення дострокового погашення середньострокових державних облігацій з достроковим погашенням, номінованих в іноземній валюті, їх власник повинен звернутися з письмовою заявою до Міністерства фінансів України за 20 календарних днів до призначеної ним дати їх дострокового погашення. Дострокове погашення зазначених облігацій здійснюється Міністерством фінансів за номінальною вартістю разом з накопиченим купонним доходом, який розраховується за ставкою 0,5 розміру річної відсоткової ставки доходу, встановленої під час їх первинного розміщення, за період з дати початку поточного купонного періоду до дати здійснення їх дострокового погашення".
Повідомлення про дострокове погашення облігацій Мінфін повинен надати заявнику протягом 5 банківських днів після дати подання відповідної заяви.
Нагадаємо, Кабмін дозволив випуск валютних ОВДП з достроковим погашенням постановою від 21 березня 2012 року № 234.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас